Crypto Trader zegt dat XRP dit merk moet raken om de langverwachte rally te triggeren als assets Lags achter Bitcoin en Ethereum.

Een populaire cryptoanalist en handelaar identificeert het belangrijkste niveau dat XRP moet bereiken om de langverwachte stierengevecht te starten.

De pseudonieme strateeg die de naam Pentoshi draagt, zegt dat XRP weliswaar een achterblijver is in vergelijking met de grote jongens zoals Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH), maar dat het de komende weken een inhaalslag zou kunnen maken.

„XRP It’s bull run begint boven de .30-.33c 17′ weerstand. 18′ ondersteuning. Afronding op de wekelijkse. Alleen is het nog niet helemaal zover. Misschien kan het over een week of twee boven Bitcoin Up sluiten. Maar voorlopig loopt hij achter.“

Volgens de grafiek van Pentoshi, vormt XRP een bullish reversal patroon dat een einde kan maken aan de bijna drie jaar durende berenmarkt.

Bovendien heeft XRP al meerdere keren weerstand tussen $0,30 en $0,33 gelabeld, waardoor het waarschijnlijk is dat de op drie na grootste cryptocurrency het gebied bij de volgende poging met succes zal doorbreken, volgens Pentoshi.

„Eerlijk gezegd ziet het er wel goed uit. Ik betwijfel of dat gebied werkt als weerstand als het opnieuw wordt geraakt.“

XRP heeft het grootste deel van 2020 relatief slecht gepresteerd. Op het moment van schrijven, is de ether meer dan 210% jaar-aan-datum aangezien het bij $405, volgens CoinMarketCap handel drijft.

Wat betreft Bitcoin, heeft ’s werelds grootste cryptocurrency meer dan 90% gewonnen over hetzelfde traject. Ondertussen is XRP erin geslaagd om ongeveer 30% te klimmen van $0,19 aan het begin van 2020 naar de waarde van $0,25 vandaag.